SUSŢINĂTORI
Mulțumim partenerilor noștri care fac posibilă existența acestui program: Spherik Accelerator, ISDC, Emerson, Geomant, Distral, Anatoli, Complete International Business Con TBC, Dragan si Asociatii, Graform, Student Travel TKT, Ruby Tribe, Centrul pentru Studiul Democratiei, ES Elektro Romania, Federația Fundațiilor Comunitare din România și Romanian-American Foundation.   Mulțumim de asemenea partenerilor pentru Științescu Cluj - Ediția Pilot Fortech, ISDC, Emerson, Geomant, Distral, Anatoli, Complete International Business Con TBC, Dragan si Asociatii, Graform, Student Travel TKT, Ruby Tribe, Centrul pentru Studiul Democratiei, ES Elektro Romania și Romanian-American Foundation. Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii și organizații să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Spherik Accelerator este o comunitate de oameni entuziasti: antreprenori si intraprenori, corporatii, investitori si universitati partenere, care si-au unit eforturile pentru a sprijini ecosistemul antreprenorial regional. Misiunea acceleratorului este de a conecta startupurile din program cu resurse strategice, de a crea contextul potrivit pentru acestea spre a-si valida produsele, pentru a putea mai apoi creste afacerile exponential. In ultimii doi ani consecutivi, Spherik a fost premiat cu titlul de Best Accelerator and Incubation Program in Romania, de catre Central European Startup Awards. Incepand cu ianuarie 2018, a obtinut titlul de Startup Ambassador in Romania, in calitate de partener al Startup Europe Club.

Fundaţia Comunitară Cluj aspiră să fie un leader în stimularea schimbării sociale collaborative și incluzive, conectând nevoile cu resursele din Cluj, cu scopul de a îmbunătății calitatea vieții locuitorilor săi. FCC este un finanţator privat local, fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

 

În acelaşi timp, FCC susține companiile și donatorii din Cluj în a obține un impact mai mare în urma implicării loro în comunitate.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.

Furnizăm servicii eficiente de responsabilitate socială (C.S.R.) prin expertiza și forța rețelei noastre din teritoriu. Cunoaștem în amănunt problemele și nevoile comunităților, astfel încât ne putem adapta mult mai bine nevoilor locale.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.