Jurații Științescu pentru apelul de finanțare din noiembrie 2023.
January 11, 2024

 

Ștefan Harsan-Farr

Ștefan a studiat robotica la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și are peste 25 de ani de experiență în tehnologia informației. Iubește știința, matematica, fizica, natura și crede în importanța înțelegerii acestora. A prezentat la numeroase conferințe în domeniul IT și lucrarea sa de astrofizică a fost publicată în “The Journal Of British Interplanetary Society,”. În prezent este arhitect în securitate cibernetică și își dedică timpul pentru a face Internetul un spațiu sigur, pentru a promova importanța acestuia și a educa oamenii în folosirea corecta a internetului. Este membru in board-ul Fundației Comunitare Cluj.

 

Alexandra Antal

Cu studii de Comunicare și Relații Publice și cu pasiune pentru STEM și de Evenimente, Alexandra, și-a început cariera într-o companie multinationala, in 2010, pe un post de colectare creante de la clienți din UK si Irlanda. În 2013 a făcut o reconversie către HR, alaturandu-se departamentului de recruitment iar in 2018 a făcut pasul către Comunicare, PR & Events in cadrul companiei Emerson unde lucrează de peste 8 ani, în prezent fiind Employer Branding and Communication Coordinator pentru Emerson Cluj. E dornică să descopere oameni si locuri noi.

 

Ciprian Costea

Ciprian este un antreprenor din Cluj-Napoca, absolvent al Universității Tehnice, Facultatea de Automatică și Calculatoare. A lucrat într-o varietate de domenii – de la industria ospitalității la asigurări, și de la prevenirea și stingerea incendiilor până la digitalizarea cărților. De peste 15 ani,
lucrează în domeniul IT, ocupând în prezent poziția de Head of Location pentru biroul din România al companiei DataArt. Anul trecut, a fondat start-up-ul Remote Butler, un proiect care oferă posibilitatea ospătarilor de a lucra de la distanță cu orice restaurant din lume, prin intermediul unei aplicații video. Pe lângă activitatea profesională, este și ambasadorul Științescu, o cauză ce o susține de peste 5 ani.

 

Lavinia Mureșan

Lavinia este profesor de chimie la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai”din Cluj-Napoca și inspector școlar în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, absolventă a Universității București, Facultatea de Chimie, secția chimie-fizică. De-a lungul a peste 25 ani de activitate în mediul preuniversitar, a colaborat ca expert în mai multe proiecte și programe educaționale ale Ministerului Educației , a participat cu lucrări în cadrul proiectului European INSTEM. Anul acesta, a fost membru al comisiei centrale a Olimpiadei Naționale de Chimie și membru al juriului – Prezentare Postere – în cadrul celei de-a 29-a conferințe a tinerilor cercetători (International Conference of Young Scientists) desfășurată la Belgrad.